Webdesigners voor ontwikkeling
en onderhoud van websites

WSonline heeft ruim 15 jaar ervaring in het bedenken, ontwikkelen en onderhouden van websites. We zijn begonnen in het HTML-tijdperk, als pioniers ingestapt en meegegroeid met het Joomla CMS en Wordpress.

We maken eenvoudige praatje-plaatje websites maar ook complexe bedrijfswebsites met geavanceerde applicaties. En we zijn nog steeds even enthousiast en gedreven.

WSonline werkt samen op afstand. Zo opereren we snel en efficiënt en sparen we het milieu. Afspraken maken we graag bij ons op kantoor, bij u op locatie of op een van de vele flex werkplekken in Nederland.

Het team

Lisette Giesen

In 1999 besmet met het internet-virus..Begonnen in kladblok, HTML en destijds Flash voor animaties. Toen de content management systemen hun intrede deden aan de slag gegaan met Mambo, dat is later overgegaan in Joomla. Dit is ons favoriete en meest gebruikte CMS wat ontelbare mogelijkheden biedt. In 2000 is Yweb opgericht, voor ontwerp, bouw en onderhoud van Joomla en Wordpress websites.

Joomla! 3 Certified Administrator

Wim Strik

Als fotograaf bouwde ik al in 1995 mijn eerste fotowebsite met behulp van kladblok en basic HTML. In 2003 stapte ik over op Mambo. Dat werd later Joomla, een veelzijdig Open Source CMS, geschreven en onderhouden door een community. In 2007 startte ik met mijn bedrijf WSonline waarvoor ik websites ontwerp en bouw in Joomla en WordPress.

Joomla! 3 Certified Administrator

Marina de Wit

In 1998 besloot ik om heel ander werk te gaan doen. Ik had altijd al affiniteit met tekenen en computers en heb daarom in 1998 het bedrijf Page Design opgericht. Tegelijkertijd volgde ik de opleiding Multimedia Engineering bij het College of MultiMedia. In het begin werkte ik nog veel met Dreamweaver, daarna ben ik overgestapt op het Mambo CMS. Ik bouw en ontwerp websites in Joomla en Wordpress.

Partners

Bas Holzhaus

Bas Holzhaus, copywriter

Schrijft al 35 jaar over uiteenlopende onderwerpen, voor even diverse doelgroepen en doeleinden. Voor print en digitaal. Voor grote en kleine opdrachtgevers. Brochures, websites, advertenties, nieuwsbrieven, mailings, magazines, jubileumboeken en meer.
www.basholzhaustekst.nl

Mark Boos, CRM specialist

Specialist in gebruiksvriendelijke online ledenadministratie software waarmee verenigingen, clubs en stichtingen op de eigen website online een ledenbestand kunnen beheren. Hiermee kan aan de verplichtingen van de AVG / GDPR worden voldaan.
www.mymembersoftware.com

Werkwijze

Kennismaking

Tijdens dit vrijblijvend gesprek kijken we samen naar jouw organisatie en wat de doelen, wensen en mogelijkheden zijn. Met deze informatie maken wij een passend voorstel.

Uitleg en testen

Als de website klaar is testen we of alles werkt zoals gepland en nemen we de tijd om uit te leggen hoe je met het gebruiksvriendelijke CMS de website kunt aanpassen en beheren.

Ontwerp op maat

We bepalen samen wat er gebouwd gaat worden en uit welke onderdelen de website zal bestaan. Dit ontwerp geeft een gedetaileerd beeld wat u van ons mag verwachten.

Oplevering

Wij zorgen voor de oplevering van de website en vragen de domeinnaam aan die jij wilt hebben. Ook is het mogelijk om de website te verhuizen zonder Down Time.

Technische realisatie

De eerder gemaakte ontwerpen dienen als basis voor de website die we gaan bouwen. We realiseren een moderne, schaalbare website die goed presteert in Google.

Nazorg

Ook na de oplevering staan wij met raad en daad voor je klaar, we verzorgen en/of geven tips om je website verder te optimaliseren om nog beter gevonden te worden in Google.

MVO

Duurzaam ondernemer

Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Wij ondersteunen diverse lokale maatschappelijke projecten.

Sponsoring

Van duurzaam krijgen wij energie

green web supporter

Wij maken gebruik van groene webhosting in samenwerking met Byte Internet, professionele webhosting met een groen karakter.

Door te werken vanuit ons kantoor aan huis verlagen we de CO2 uitstoot op woon-werk verkeer. Wanneer er toch zakelijk gereden wordt doen we dat in een auto met energielabel A.

Wij maken gebruik van computers en randapparatuur die voldoen aan de hoogste eisen van het Energy Star-label en gebruiken 100% groene stroom.

WSonline

  • Goudenregenstraat 9
         1326 BK - Almere

© Ontwerp & realisatie - WSonline