hacker Website gehackt?
Help, mijn website is gehackt?

Wij scannen jouw website kosteloos op de oorzaak van de hack.
Wij kunnen jouw website binnen 24 uur herstellen en weer online hebben.
Met ons onderhoudspakket zorgen wij dat je website schoon blijft

Slider

Altijd eerst de schade beperken

Vaak kom je er achter dat je website gehackt omdat je een melding krijgt van je hostingpartij of dankzij een veiligheidswaarschuwing in Google. Jij bent niet de enige die schrikt, vooral voor je bezoekers is dat heel vervelend.

Raak vooral niet in paniek wanneer je website gehackt is, de hack is zelden een persoonlijke aanval. De meeste hacks zijn bedoeld voor geldelijk gewin, je website wordt bijvoorbeeld ingezet voor het verspreiden van malware of SPAM.

De meest voorkomende oorzaak is een verouderd en/of niet onderhouden CMS, waar in de loop der tijd een beveiligingslek in is ontstaan wat is gevonden door de software van hackers die het internet afzoeken naar beveiligingslekken.

Goed om te weten

Wij analyseren altijd eerst kosteloos de omvang van de hack, daarna kunnen we een inschatting maken van de eventuele kosten voor het herstel.

Hiervoor hebben enkele gegevens van je nodig

  • De inloggegevens van de FTP
  • De inloggegevens van de website met beheerdersrechten

Als de analyse is voltooid sturen we je een rapport toe en wanneer we de website kunnen herstellen ontvang je direct een voorstel om de website weer schoon online te krijgen.

Vragen? bel me!

WSonline

  •      Goudenregenstraat 9
  •      1326 BK - Almere
© Ontwerp & realisatie - WSonline