Goed gevonden worden in Google!
Met onze effectieve SEO, Linkbuilding en Content Marketing!
Slider

SEO - zoekmachine-optimalisatie

SEO, ofwel Search Engine Optimization is een belangrijk onderdeel van zoekmachinemarketing. Het is bedoeld om een webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinaties en zoektermen. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.

Onze bewezen SEO aanpak!

Het overgrote deel van Google’s zoekresultaten is organisch. Onze SEO-experts zorgen ervoor dat je meer bezoekers, leads en klanten ontvangt via Google en andere zoekmachines.

Onze SEO aanpak bestaat uit drie onderdelen:

 • Technisch SEO

  Zoekmachine optimalisatie van de website

  De technische kant van een website is een vaak vergeten onderdeel van SEO. Aangezien de code voor jou en de bezoeker niet zichtbaar is. Ervaring leert echter dat het een cruciaal onderdeel is van het optimaliseren van de website.

  Een verkeerd opgebouwde website kan het effect en alle energie die je steekt in content- en linkoptimalisaties (zie website-content en linkbuilding) ongedaan maken. Het kan de vindbaarheid zelfs schaden. Daarom begint WSonline de meeste SEO trajecten met een diepgaande technische SEO-analyse.

  Tijdens deze analyse kijken we naar technische aspecten van de website die de vindbaarheid in de weg zouden kunnen zitten. Hierbij kun je denken aan:

  • Duplicate content: Staan er dubbele pagina’s op de website?
  • Indexatie: Vindt Google alle pagina’s die gevonden mogen worden en worden alle pagina’s die niet in Google’s index thuishoren correct geblokkeerd?
  • Snelheid: Is de website zo traag dat de gebruikerservaring en dus Google’s oordeel over je website negatief beïnvloed wordt?
  Uit deze technische analyse volgt een overzichtelijk rapport met een concrete to-do-lijst voor jou en (hoogstwaarschijnlijk) de webbouwer. Uiteraard begeleiden wij de implementatie van alle technische optimalisaties die we aandragen, om op die manier zo snel mogelijk aan de slag te kunnen met het optimaliseren van de content op en de links naar je website.

  Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Wil je weten of Google je website goed kan indexeren en wat de technische status is van je website? Wij doen graag een vrijblijvende SEO Check!
 • Content SEO

  Als je gevonden wilt worden op voor jou relevante zoekwoorden, dan dienen de teksten op de website aan te sluiten bij die zoekwoorden. Wij kijken samen met jou wat relevante zoekwoorden zijn voor jouw website en hoe deze aansluiten bij die zoekwoorden.

  Gebruik geen zoekwoorden waarmee je nooit op de eerste pagina gaat komen of waar niemand op zoekt. Wij helpen je met het in kaart brengen van de beste zoekwoorden voor jouw doelgroep!
 • SEO door linkbuilding

  Linkbuilding ten behoeve van SEO

  Je website kan technisch en qua teksten nog zo goed zijn, zonder links vanaf andere websites zul je niet hoog scoren in Google. Een belangrijk deel van Google’s algoritme bestaat nog altijd uit het beoordelen van inkomende links op kwantiteit en vooral kwaliteit. Met behulp van linkbuilding geeft WSonline je website een krachtiger linkprofiel. Dat doen we als volgt.

  Off-site-analyse: je huidige linkprofiel in kaart brengen

  Voordat we helpen met het verkrijgen van nieuwe links brengen we je huidige linkprofiel in kaart. De analyse van de links naar je website dient als nulmeting en als controle of je geen schadelijke links ontvangt. In deze analyse kijken we ook naar links naar de websites van je concurrenten om te zien of en hoe zij SEO en dan met name linkbuilding inzetten.

Vraag de gratis
SEO Check aan!

SEO Check

Velden met een (*) zijn verplicht

  WSonline

 •      Goudenregenstraat 9
 •      1326 BK - Almere
 •      KvK: 39101372

Nieuwsbrief ontvangen?

© Ontwerp & realisatie - WSonline