NVRB

nvrb-600-90ce1dac Portfolio

De NVRB is hèt kennisplatform voor risicoanalyse en bedrijfszekerheid. De vereniging wordt gedragen door organisaties die stuk voor stuk toonaangevend zijn op het onderwerp Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid.

Lees verder

Stichting Ocan

ocan-b597fb4e Portfolio

Stichting OCAN is een landelijke (vrijwilligers)organisatie zonder winstoogmerk die zich bezig houdt met projecten en activiteiten gericht op positieverbetering van Caribische Nederlanders in het Koninkrijk der Nederlanden. Daarnaast komt de Stichting op voor de belangen en rechten van Caribische Nederlanders.

Lees verder

ECHA Netwerk

thumb_echanetwerk-b434ef0f Portfolio

ECHA Netwerk is een landelijke vereniging voor specialisten in hoogbegaafdheid. Specialisten in Gifted Education adviseren, begeleiden en coachen hoogbegaafde leerlingen, hun ouders en scholen, maar ook hoogbegaafde volwassenen.

Lees verder

Weddingfruits

thumb_weddingfruits-a6d07550 Portfolio

Weddingfruits, bruiloft stylist en weddingplanner in Zeewolde helpt jullie de meest complete creative bruiloft plannen en organiseren. Alles tot in detail perfect verzorgd en uitgevoerd...

Lees verder

Villasavarydema

thumb_villasavarydema-e3e02af8 Portfolio

Villasavarydema is een 200 jaar oud dorpshuis in vijftien jaar naar een moderne dorpsvilla met zwembad. Een herenhuis in een Frans dorpje, waar je kunt genieten van tuin, terras en een panoramisch uitzicht.

Lees verder

WSonline

  •      Goudenregenstraat 9
  •      1326 BK - Almere
© Ontwerp & realisatie - WSonline