Joomla-3.7.png

Joomla! heeft zojuist versie 3.7. uitgegeven. Deze nieuwe versie uit de 3.x serie van Joomla! bevat meer dan 700  verbeteringen in workflow en gebruiksgemak.

Lees verder

joomla_3_6_5_teaser.jpg

Joomla! heeft zojuist versie 3.6.5 vrijgegeven. Het gaat hier om een veiligheidsrelease voor de 3.x serie van Joomla! die twee kritische veiligheidsissues oplost en een bug fix voor de two-factor authentication. We raden aan je websites direct bij te werken.

Lees verder

twenty-seventeen-1058.jpg

Op 6 december heeft WordPress versie 4.7 vrijgegeven. Upgraden wordt voor alle gebruikers aangeraden, controleer wel of de plugins en thema's die je gebruikt ook echt werken in deze nieuwe versie. WordPress 4.7 zit bomvol verbeteringen van bestaande features en introduceert ook het nieuwe standaard thema voor 2017. 

Lees verder

versleutelen.jpg

Hoger in Google en meer omzet door SSL en groene adresbalk

Voor succesvolle webshops, maar ook voor andere websites waar bezoeker gegevens achterlaten is het belangrijk dat klanten daar een veilig gevoel bij hebben, of dat nu om betaalverkeer gaat of andere privacy gevoelige zaken zijn. Een SSL certificaat zorgt daar voor.

Lees verder

exploited-script-in-wordPress-themes-send-spam_blog.png
Met de groeiende populairiteit van WordPress groeit ook het aantal sites wat door hackers misbruikt wordt. Het up-to-date houden van WordPress en de gebruikte plugins en thema's is daarom nu nog belangrijker om er voor te zorgen dat jouw website veilig blijft.

Lees verder

beveiliging.jpg

HTTPS-beveiliging, ook bekend als (SSL), of (het groene slotje in je browser), was in het verleden vooral voorbehouden aan grote webshops en overheidsbedrijven. Inmiddels is dat niet meer zo en steeds meer website eigenaren gaan over tot het gebruik van SSL beveiliging. Ik ben van mening dat elke website tegenwoordig beveiligd zou moeten zijn met HTTPS. Google vindt dat ook en websites met HTTPS scoren sinds kort ook hoger in de zoekresultaten, nog meer een reden om er mee aan de slag te gaan!

Lees verder

  • 1
  • 2
Copyright © 2016 - WSonline, Alle Rechten Voorbehouden.