One-Stop Webdesign Bureau!

Webdesign - Webhosting - SEO & SEA
Logo Ontwerp - Huisstijlen

Diensten die wij bieden

Ontwerp

Wij bedenken gebruiksvriendelijke weboplossingen waarmee onze klanten resultaat kunnen boeken. Het is belangrijk om met je website een goede eerste indruk te maken op je bezoekers en potentiële klanten.

Ontwikkeling

Wij vertalen het ontwerp naar een functionele en gebruiksvriendelijke website. We leveren unieke websites met functionaliteiten naar de wensen van de klant zoals een social media plugin, agendafunctie of meertaligheid.

Hosting

Webhosting is niet alleen maar een parkeerplaats voor je data. Wij leveren hosting die websites helpt groeien. Met een hoge up-time, geautomatiseerde backups voor bestanden en databases en 24/7 veiligheidsmonitoring.

Vindbaarheid

Websites die wij ontwikkelen worden standaard al geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid door Google, maar wij verzorgen ook aanvullende optimalisatie.
SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (Google AdWords campagnes).

Vormgeving

Wij kunnen het design van een nieuw te bouwen website doorvoeren naar een complete nieuwe huisstijl (visitekaartjes, logo's en drukwerk).
Of een website vormgeven naar een reeds bestaand ontwerp of huisstijl.

Is je website gehackt? In de meeste gevallen komt het door een lekke plugin of verouderde versie van het CMS. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, maar mocht het bij jouw website toch gebeuren dan kunnen wij je helpen de aangerichte schade te herstellen.

Happy Customer

Wim Strik

Webdesigner en ontwikkelaar voor WSonline.
Samen met mijn collega's gaan we voor jouw succes!
Eigenaar, WSonline

Expertise

Content Creatie

Het schrijven van goede teksten is een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van een website. Afhankelijk van het beoogde doel werken we samen met verschillende schrijvers. Bijvoorbeeld bij onderwerpen speciaal voor vrouwen, heeft een vrouwelijke schrijver de voorkeur.

Web Applicaties

Vaak bouwen we websites die meer moeten kunnen dan alleen maar het digitale visitekaartje zijn van je bedrijf. Wij bouwen websites met CMS systemen, Formulieren, Agenda's, Nieuwsbrieven, Tickets, Markten, Lidmaatschappen, Shops, Donatie systemen enz.

Online Marketing

Online Marketing is een breed begrip voor het inzetten van verschillende online advertentiemogelijkheden. Adwords voor het adverteren via Google maar ook Social Marketing, adverteren via bijvoorbeeld Facebook behoren tot de mogelijkheden.

Nazorg

Een website is eigenlijk nooit af. Nadat wij jouw website hebben gebouwd en opgeleverd kun je het meeste zelf bijhouden via het CMS. Als je liever hebt dat wij de aanpassingen op de website doorvoeren kan dat natuurlijk ook. Wij bieden support contracten tegen een gereduceerd uurtarief.
  • Adres

  • Goudenregenstraat 9
    1326BK - Almere

    Tel. 036 537 3497
    Mob. 06 4150 3423


    KvK: 39101372

Nieuwsbrief

Route

Copyright © 2017 - WSonline, Alle Rechten Voorbehouden.